El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) By Joan Puig

Joan Puig ↠ 5 Read & Download

Todo perfecto. El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) Caludad, precio correcto, muy pocas hojas El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) Al niño le gusta mucho. Aunque SEA de tapa blanda las páginas son de calidad. Los dubujos bonitos. El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) Fue un regalo El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) Esta bé per a la práctica de lectura en lletra lligada, però m' esperava una història més aventurera. El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

El

En Pere és el pirata de sis anys més valent del Mediterrani i, tot i que encara no aixeca mig pam de terra, es fa dir Barbanegra, igual que el pirat més perillós de la història. Avui està trist, el seu tresor preferit no hi és. Finalment decideix demanar ajuda a la seva àvia, la Caçataurons. És el sisè dels llibres de la col·lecció de nou llibres que es diu Plou i Fa Sol, per aprendre a llegir, que té el mateix text a dalt en lletra lligada i a sota en lletra de PAL i que s'ordena en funció de la dificultat lectora, sent l'1 el més senzill i el 9 el més complicat. El conte té una proposta didàctica que es pot descarregar gratuïtament a la pàgina de l'editorial (Edicions del Pirata), el solucionari i també una activitat dinamitzadora de la lectura per a fer a l'escola o entre amics, en la que s'haurà de resoldre una sèrie de pistes per descobrir una endevinalla i on també hi ha un joc d'ubicació espacial. Els títols de la col·lecció per aprendre a llegir Plou i Fa Sol són: 1 En Bernat bomber 2 Valent 3 Petit, un gra de sorra eixerit 4 El drac que no tenia foc 5 Simba, el lleó 6 El tresor del Pirata 7 L'home que tenia tres cabells 8 El cotxe groc 9 Trompa llarga Llibre infantil en català a partir de 4 anys. El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

Me parece un poco corto El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) Cuento muy breve. Tiene unas 5 frases por página y unas 6 7 páginas aproximadamente El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA)) El libro lelgó bien embalado y aunque tenia algun golpe en el costado el estado es nuevo y correcto. El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))